ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Λέγομαι Άννα Κονοβέση.

Σπούδασα στο ΤΕΙ Μαιευτικής και άρχισα την ενεργό δράση στην Μαιευτική από το 2000 ως το 2015 όπου ασχολήθηκα αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα της Μαίας σε συνεργασία με αξιόλογους γυναικολόγους.

 Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα επαγγελματικά με την προετοιμασία των εγκύων για τον τοκετό μέσα από την διδασκαλία της γιόγκα σαν μια μορφή ήπιας και ασφαλούς άσκησης αλλά και την εφαρμογή των αιθέριων ελαιών και των ανθοιαμάτων Dr. Bach για την ανακούφιση από διάφορα προβλήματα που προκύπτουν κατά την κύηση με πολύ καλά αποτελέσματα.

To 2006 έγινα Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών όπου και συνεχίζω να παρουσιάζω πιστοποιημένα σεμινάρια τόσο σε πολίτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Η εκπαίδευση μου και η ενασχόληση μου με τις Συμπληρωματικές – Ολιστικές  θεραπευτικές τεχνικές άρχισε από το 2002, και πλέον αποτελούν την κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Αγαπώ να βοηθώ τους ανθρώπους και γι αυτό εκπαιδεύτηκα σε διάφορες μεθόδους με σκοπό να έχω μια σφαιρική εικόνα και και είμαι πιο αποτελεσματική.

Οι μεθοδοι αυτοί συμπεριλαμβάνουν την Αρωματοθεραπεία, το Αρωματοθεραπευτικό μασάζ για εγκύους και μωρά (2002), Reiki II (2002), την Ανθοθεραπεία Dr. Bach (2007), την Hatha Yoga (2007) και πλέον στην τεχνική Bowtech (επίπεδο Advance) , το Tam Healing System, το μασάζ με Βεντούζες (Cupping Therapy), το Λεμφικό μασάζ, Facial Guasha, Sujok (Κορεάτικος Βελονισμός παλάμης & πέλματος ), στον Κοσμητικό Βελονισμό και σε ειδικά πρωτόκολλα Ηλεκτροβελονισμού. Επιπλέον είμαι πιστοποιημένη χειρίστρια μηχανήματος Βιοσυντονισμού με εξειδίκευση στο διατροφικό τεστ.

Από 9/12/20 ανέλαβα χρέη Πρόεδρου του Σωματείου Bowtech Ελλάδας και το όνειρο μου είναι να κάνω γνωστό το Bowtech σε όλη την Ελλάδα!

Η επί χρόνια ενασχόληση μου με αυτές τις φυσικές θεραπείες αλλά και η μελέτη άλλων εναλλακτικών θεραπειών,  με έχουν πείσει  ότι, η Συμπληρωματική Θεραπευτική μπορεί να έχει άριστα αποτελέσματα στην υγεία είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία.

Προσωπικά πιστεύω ότι, σε πολλές περιπτώσεις θεμάτων υγείας, δεν υπάρχει πανάκεια σε μια θεραπευτική μέθοδο είτε αυτή ανήκει στην κλασσική Ιατρική είτε στην συμπληρωματική/ εναλλακτική

Οι συνεδρίες αφορούν κάθε ενδιαφερόμενο που θεωρεί οτι μπορεί να βοηθηθεί από αυτές τις τεχνικές

error

Σας αρέσει αυτό το site? Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram