Η Γανοθεραπεία υποστηρίζει την επίτευξη της καλής υγείας με την αποτοξίνωση και την ρύθμιση των συστημάτων του οργανισμού μας.

Το Γανόδερμα, όταν καταναλώνεται συχνά, φθάνει σε όλα τα κύτταρα του σώματος, Στην συνέχεια, πέντε στάδια για την βελτίωση της υγείας λαμβάνουν χώρα. Όλα τα στάδια ξεκινάνε μαζί αλλά το καθένα έχει την δική του διάρκεια.

Ωστόσο, τα συμπληρώματα αυτά διατροφής είναι στην πραγματικότητα τρόφιμα. Θα πρέπει λοιπόν να καταναλώνονται καθημερινά και σε συγκεκριμένη δοσολογία για να έχουν αποτέλεσμα. Περιστασιακή χρήση, δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η γανοθεραπεία βασίζεται στην εξατομικευμένη δοσολογία του μανιταριού γανόδερμα από εξειδικευμένο γανοθεραπευτή. Πρόκειται για μια θεραπευτική τεχνική με προϊστορία χιλιάδων ετών, η οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται γνωστή στην Δύση.

Γανοθεραπευτής είναι αυτός που έχει βαθιά γνώση του φαρμακευτικού μανιταριού γανόδερμα και μπορεί να καθοδηγήσει κάποιον που το καταναλώνει, μέσα από εξατομικευμένη δοσολογία μετά από την λήψη ενός μικρού ιστορικού. Ο Γανοθεραπευτής δεν είναι ιατρός, δεν κάνει διαγνώσεις, ούτε συστήνει φάρμακα.

Η Γανοθεραπεία είναι μια συμπληρωματική μέθοδος αυτοθεραπείας που λειτουργεί άριστα σε συνδυασμό με την φαρμακευτική αγωγή. Ο καταναλωτής, δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να σταματήσει την φαρμακευτική του αγωγή και την παρακολούθηση του από τον Θεράποντα ιατρό του.

Η γανοθεραπεία δεν υπόσχεται θεραπεία αλλά βοηθά το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί. To σώμα μας λειτουργεί ως ο καλύτερος γιατρός από μόνο του μέσα από τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας. Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας όταν είναι στη βέλτιστη κατάσταση  είναι σε θέση να καταπολεμήσει διάφορες ασθένειες ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας τις προτεραιότητες σε αυτό. Το μόνο που βλέπουμε ή αισθανόμαστε είναι οι αντιδράσεις του σώματος καθώς απαλλάσσεται από τις τοξίνες και θεραπεύεται από τις ασθένειες.

Δηλαδή, το σώμα μας θα φροντίσει για τα δικά του προβλήματα υγείας με την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη, η οποία μπορεί να προέρχεται από τις πολλές χρήσιμες θρεπτικές ουσίες του γανοδέρματος! 

Μέσα από 3 κύριες δράσεις του γανοδέρματος, η ασθένεια δεν μπορεί να ευδοκιμήσει:

1η δράση: Αποτοξίνωση

2η δράση: Οξυγόνωση 

3η: δράση: Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

Δοσολογία για DXN Ganoderma

Η βελτίωση της υγείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα. Δηλαδή, από τα επίπεδα των τοξινών στο σώμα αλλά και τη διάρκεια κάποιας ασθένειας που προϋπάρχει. Σε σοβαρά προβλήματα υγείας χρειάζεται μακροχρόνια λήψη αλλά από τον 1ο μήνα θα αρχίσετε να αισθάνεστε την διαφορά στα επίπεδα της αντοχής και της ενέργειας καθώς και την βελτίωση του ύπνου.

Η δοσολογία για υγιή άτομα (για πρόληψη και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος):

Ένα ζεύγος (1RG + 1GL) το πρωί με άδειο στομάχι και ένα ζευγάρι το βράδυ με άδειο στομάχι (περίπου μισή ώρα πριν από το δείπνο).Η έναρξη του γανοδέρματος γίνεται σταδιακά οπότε, επικοινωνήστε μαζί μας για ολοκληρωμένη δοσολογία.

Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας, επικοινωνήστε μαζί μας για λήψη ιστορικού και εξατομικευμένη δοσολογία

Το γανόδερμα είναι για την υγεία ενώ τα φάρμακα είναι για τις ασθένειες ή τα συμπτώματα!