Αντιγήρανση Προσώπου

Καθώς μεγαλώνουμε ηλικιακά, το εσωτερικό στρώμα του δέρματος χάνει το κολλαγόνο και, ως εκ τούτου, γίνεται λιγότερο ελαστικό και σταθερό. Ο Αισθητικός  βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του δέρματος σας βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη συνολική σας ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Κοσμητικός βελονισμός   δρα ως αντιγηραντική θεραπεία,  με την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου (πρωτεΐνη που δρα ως κύριο συστατικό του δέρματος). Μπορεί να βοηθήσει στην ανόρθωση των χαλαρωμένων μυών του προσώπου, στη μείωση των ρυτίδων και των  λεπτών γραμμών, να ανυψώσει τα πεσμένα βλέφαρα και να αφαιρέσει τα σημάδια της ηλικίας, να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να θεραπεύσει την ακμή και τις ουλές ακμής κ.α.

Πώς βοηθά ο βελονισμός του προσώπου  στην αντιγήρανση;

Η παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνεται με την ηλικία. Αυτό μπορεί οποία  να οδηγήσει σε λεπτές γραμμές, ρυτίδες και μείωση της ελαστικότητας. Ο βελονισμός προσώπου λέγεται ότι βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, η οποία θεωρητικά θα βοηθούσε στη θεραπεία και πρόληψη των σημείων γήρανσης

Ουσιαστικά, η εισαγωγή των βελόνων στο δέρμα προκαλεί μικροτραυαματισμό στο δέρμα , που δίνει το σήμα στο σώμα σας να στείλει κολλαγόνο στην περιοχή για να «θεραπεύσει». Το μικροτραύμα  βοηθά στην ενίσχυση της ροής του αίματος και στην αύξηση της ταχύτητας επούλωσης, η οποία τελικά δίνει μια «λάμψη» στο δέρμα.

Ο βελονισμός  του προσώπου δεν θα εμποδίσει την φυσική κίνηση των μυών στο πρόσωπό δίνοντας έτσι ενα φυσικό αποτέλεσμα το οποίο γίνεται σταδιακά,  και θα μπορούσε μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή αν δεν θέλετε Botox αλλά  μια πιο φυσική διαδικασία.

Παρόλα αυτά, χρειάζεται περισσότερο χρόνο και συνεδρίες για αν επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σχέση με το botox που τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Με τον βελονισμό, τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται από τις πρώτες 2-3 συνεδρίες αλλά θα χρειαστεί να γίνει ένας κύκλος 8-12 συνεδρίες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 1,5  κάνοντας ενδιάμεσα συνεδρίες συντήρησης

Δείτε ακόμα

Αισθητικός Βελονισμός για

  1. Ανόρθωση/ Μεγένθυση/Σμίκρυνση Στήθους
  2. Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Βελονισμό
  3. Απώλεια Βάρους- Παχυσαρκία
error

Σας αρέσει αυτό το site? Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram