Η γονιμότητα, δείχνει να συνδέεται στην σχέση μεταξύ του εγκεφάλου και των αναπαραγωγικών οργάνων. Το άγχος, τα αρνητικά συναισθήματα και η διαταραγμένη FSH, διαταράσσουν την επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου, της υπόφυσης και των ωοθηκών. Η υπερδιέγερση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, μειώνει επίσης τη ροή του αίματος των ωοθηκών και την παραγωγή ωαρίων.

Η αύξηση της πιθανότητας για φυσική σύλληψη με το Bowtech, ξεκινά με την επαναφορά του νευρικού σας συστήματος. Ταυτόχρονα, στέλνουμε “ερεθίσματα” στα αναπαραγωγικά όργανα. Μάθετε πως λειτουργεί το Bowtech.

Πως βοηθά το Bowtech στην γονιμότητα

Το Bowtech εξισορροπεί τα συναισθήματα ενώ επαναφέρει τις ικανότητες διαχείρισης του στρες. Αποκαθιστά επίσης την ισορροπία στην αναπαραγωγική, ορμονική, νευρική, λεμφική, κυκλοφορική και δομική ακεραιότητα. Το ακριβές πρωτόκολλο για τη γονιμότητα, πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα. Αρχικά για την ρύθμιση της τακτικής εμμηνόρροιας και ωορρηξίας και στη συνέχεια μία φορά κάθε 8 εβδομάδες για την επίτευξη σύλληψης. Ενθαρρύνεται και οι δύο σύντροφοι να κάνουν συνεδρίες Bowen, προκειμένου να ισορροπήσουν το σώμα και να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης. Μόλις επιτευχθεί η εγκυμοσύνη, το συγκεκριμένο πρωτόκολλο αντενδείκνυται μέχρι τον τοκετό, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά για την επιτάχυνση του τοκετού.

Άλλα πρωτόκολλα Bowen μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό για να βοηθήσουν στη μείωση του πόνου, των πονοκεφάλων, του πρήξιμο, του μαστού και ακόμη και των κολικών στα νεογέννητα βρέφη.

Που απευθύνεται σε σχέση με την γονιμότητα:

  •  Στις περιπτώσεις εκείνες όπου ο γιατρός σας έχει δώσει ένα χρονικό περιθώριο ώστε να προσπαθήσετε μόνοι σας να συλλάβετε.
  • Εάν έχετε κάνει αρκετές εξωσωματικές χωρίς επιτυχία, ή ακόμα και αν θα κάνετε την πρώτη σας IVF, αξίζει να δοκιμάσετε το bowtech νωρίτερα ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος.

Η συνεδρίες είναι προτιμότερο να γίνονται ταυτόχρονα και στον σύζυγο/σύντροφο.

Στην Ελλάδα το bowtech δεν έχει χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις υπογονιμότητας, αναφέρονται όμως δείγματα από άλλες χώρες οπού εφαρμόζεται συχνά με πολύ καλά αποτελέσματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι φαίνεται να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για φυσική σύλληψη, σε περιπτώσεις όπου έχει δοθεί ο χρόνος από τον γιατρό ώστε να προσπαθήσει το ζευγάρι μόνο του. Σε περιπτώσεις όπου η εξωσωματική είναι επιβεβλημένη, προετοιμάζει στο σώμα ώστε η μέθοδος (IVF)  να έχει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Περιπτώσεις μελέτης και μαρτυρίες δείτε στο τέλος της σελίδας.

 Το Bowtech ως ολιστικό σύστημα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι, προάγει την ηρεμία μέσω του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος. Επιπλέον, ενεργοποιεί και δυναμώνει την περιοχή της λεκάνης μέσα στην οποία βρίσκονται τα αναπαραγωγικά όργανα, επιδρά στο ορμονικό σύστημα, αποτοξινώνει μεσώ των λεμφικών διαδικασιών.

Εάν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή για προσπάθεια IVF , οι λεμφικές διαδικασίες πρέπει να αποφεύγονται καθώς θέλουμε τα φάρμακα να δράσουν στον οργανισμό και όχι να τα απομακρύνουμε από το σώμα. Η αποτοξίνωση από τα φάρμακα μέσω του Bowtech, θα γίνει λίγο καιρό μετά την διαδικασία της εξωσωματικής.

Το Bowtech μπορεί να συνεχιστεί και στην εγκυμοσύνη για να ανακουφιστείτε από τα διάφορα προβλήματα αυτής όπως ο πόνος στην μέση, την πλάτη κλπ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: . Το Bowtech ΔΕΝ αντικαθιστά την ιατρική διάγνωση, αντιμετώπιση και καθοδήγηση αλλά λειτουργεί μόνο συμπληρωματικά και υποβοηθά.https://www.bowentherapy.org.uk/displayTestimonial.php?testimonialID=64