Τι είναι το Bowtech.

Η τεχνική Bowtech είναι μια “δια χειρός” τεχνική που ασχολείται με όλο το σώμα. Το Bowtech μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τη μείωση του χρόνου αποκατάστασης μετά από οποιαδήποτε ασθένεια, χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν συνέβη. Το Bowen είναι μια γνήσια ολιστική θεραπεία που δουλεύει σε όλο το σώμα.

Ο εξειδικευμένος θεραπευτής Bowen, στέλνει ερεθίσματα στο νευρικό σύστημα με τα χέρια του,  σε συγκεκριμένες θέσεις: σε μύες, τένοντες & συνδέσμους. Έτσι επηρεάζει  τον συνδετικό ιστό, την περιτονία και το νευρικό σύστημα. Μετά, το σώμα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Οι κινήσεις Bowen είναι ήπιες και δεν προκαλούν πόνο. Δεν είναι βαθύτερες από την περιτονία των επιφανειακών μυών και απαιτείται μόνο απαλή πίεση.

Η πρακτική Bowen είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον ασθενή ο οποίος παρατηρεί μέρα με την μέρα το σώμα του να αλλάζει και οι ενοχλήσεις να υποχωρούν. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική παρά την απλότητά της! 

Η τεχνική BOWEN δεν είναι μασάζ και δεν μοιάζει με καμία άλλη τεχνική ” δια χειρός”.  Γίνεται πάνω από ελαφριά ρούχα, χωρίς λάδια.

Σαν μέθοδος, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και σε Βρέφη, παιδιά και Εγκύους και σε κάθε ηλικία ή κατάσταση υγείας. 

Διαβάστε πιο κάτω πώς είναι μια συνεδρία Bowen.

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή  την φυσική σας κατάσταση, το Bowtech  μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στα περισσότερα οξεία και χρόνια προβλήματα υγείας.

Bowtech για όλη την οικογένεια!
Απλότητα και μικρή παρέμβαση στο σώμα!

Τι κάνει το Bowtech

 •  Αποκαθιστά την ισορροπία μέσω του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος το οποίο ελέγχει πάνω από το 80% των λειτουργιών του σώματος.
 • Διεγείρει τον οργανισμό ενεργοποιώντας τις φυσικές μεθόδους αυτοθεραπείας του σώματος.  Έτσι, μπορεί να επιτευχθεί η  συνολική ισορροπία και  αρμονία στο σώμα και να αρχίσει η ίαση.  Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη αυτοίαση πολλών προβλημάτων ταυτόχρονα. 
 • Επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα και χωρίς καθόλου πόνο!

Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις εκείνων που δεν μπορούν να δεχθούν την τεχνική.

Η μέθοδος Bowen  είναι εξαιρετικά ήπια και με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας. 7 στους 10 δέκτες, φαίνεται πως έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία.

Μάθετε τι ΔΕΝ είναι το Bowtech εδώ. 

Πως είναι μια συνεδρία Bowtech

 

Οι συνεδρίες Bowtech γίνονται  μια φορά την εβδομάδα. Πρόκειται για μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαδικασία που απολαμβάνουν όλοι οι δέκτες καθώς, σαν τεχνική, δεν προκαλεί πόνο.

Η πρώτη συνεδρία  στο holistic lab διαρκεί συνήθως 1 1/2 ώρα. Κατά την 1η συνεδρία, δίνεται αρκετός χρόνος στην λήψη και την καταγραφή του ιστορικού σας  και στην επεξήγηση της τεχνικής. Οι επόμενες συνεδρίες Bowtech διαρκούν περίπου  έως και 1 ώρα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας Bowen, ο δέκτης παραμένει ντυμένος με ελαφριά ρούχα, Η συνεδρία γίνεται στο κρεβάτι του μασάζ. Δεν χρησιμοποιούμε λάδια παρά μόνο τα χέρια μας κάνοντας ήπιες άλλα στοχευμένες κινήσεις πάνω σε μυς και τένοντες. 

Οι κινήσεις είναι απαλές και δεν πρέπει να δημιουργούν πόνο. Ανάμεσα από τις κινήσεις γίνονται μικρά διαλείμματα 2-3′ ώστε να δώσουμε τον χρόνο να περάσει το μήνυμα στο σώμα μέσω του νευρικού συστήματος και να δούμε πως θα αντιδράσει.

Εξετάσεις και ιατρική γνωμάτευση είναι επιθυμητά. Μην παραμελείτε την αγωγή του γιατρού σας  εάν υπάρχει. Δείτε την αποποίηση ευθύνης.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Bowtech:

 • • Θεωρείται μία από τις ταχύτερες και ανώδυνες μεθόδους αποκατάστασης από τραυματισμούς και ανακούφισης από τον πόνο
 • Επιταχύνει την ανάρρωση
  • Εργάζεται με το σώμα με τις λιγότερο δυνατόν κινήσεις και χωρίς να πονάει
  • Βελτιώνει την στάση του σώματος και την κινητικότητα των αρθρώσεων
  • Βελτιώνει την αθλητική απόδοση
  • Επιταχύνει την επούλωση από ατυχήματα
  • Ανακουφίζει από την φυσική και συναισθηματική ένταση
  • Μειώνει τα συμπτώματα διαφόρων παθήσεων
  • Βελτιώνει την συνολική υγεία, ευημερία και τα επίπεδα της ενέργειας
  • Είναι ασφαλής, ανώδυνη και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ακόμα και για εγκύους, νεογέννητα & παιδιά.