ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ BOWEN THERAPY

Στα πλαίσια της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ BOWEN THERAPY, το Σωματείο Bowtech Ελλάδας διοργανώνει δωρεάν ομιλίες και συνεδρίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μεταξύ 23 – 29/4/20

Οι παρουσιάσεις αυτές είναι ανοιχτές για το κοινό και αποσκοπούν στην διάδοση της τεχνικής και την ενημέρωση του κόσμου για τα οφέλη της τεχνικής Bowtech.
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο facebook

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BOWTECH (BOWEN):

Η τεχνική Bowen Therapy (Bowtech) είναι ένα πολύ ήπιο και μη επεμβατικό αλλά εξαιρετικά ισχυρό, ολιστικό – δυναμικό σύστημα ενεργοποίησης και αυτοθεραπείας του μυϊκού και συνδετικού ιστού και της περιτονίας και απευθύνεται σε όλα τα συστήματα του σώματος (αναπνευστικό, πεπτικό, μυοσκελετικό, αναπαραγωγικό, λεμφικό, ανοσοποιητικό).
Σαν μέθοδος, εισάγει μικρά αλλά υπολογισμένα ερεθίσματα στο σώμα διεγείροντας το ώστε να αυτοϊαθεί και να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία στο σώμα, αποκαθιστώντας την ισορροπία μέσω του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος το οποίο ελέγχει πάνω από το 80% των λειτουργιών του σώματος.

Η πρακτική Bowen είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον δέκτη, ο οποίος παρατηρεί μέρα με την μέρα το σώμα του να αλλάζει και οι ενοχλήσεις να υποχωρούν. Eίναι ιδιαίτερα αποτελεσματική παρά την απλότητά της, καθώς επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα και χωρίς καθόλου πόνο!
Σαν μέθοδος, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και Βρέφη και Εγκύους και σε κάθε ηλικία ή κατάσταση υγείας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ BOWEN THERAPY
Ετικέτες:
error

Σας αρέσει αυτό το site? Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram